Politiikan hiekkalaatikolla - ajatuksia Lepakkoluolan uumenista

Kaikki blogit puheenaiheesta Kristillidemokraatit

KD-aktiivin todelliset motiivit boikotille paljastuvat

Mistä erityisesti KD-poliitikkojen parissa tämänhetkiseksi muotivillitykseksi nousseessa kaupparyhmien korttien leikkausoperaatiossa ja muussa boikotissa on tosiasiassa kyse?

Siitäkö, että ollaan Pride-marsseja vastaan vai siitäkö, että ollaan Setaa vastaan?

Kun klikkaa oheista kuvaa, voi saada jonkinlaisen välähdyksen todellisesta mielenmaisemasta kaikkien näiden boikottitoimien taustalla.

Kristillisdemokraatit ja "noitavaino"

KD-lehden Merja Eräpolku rinnastaa kolumnissaan 7.6.2018   Pori-jazzin (entisen) toimitusjohtajan Aki Ruotsalan kommenttien herättämät vastalauseet "noitavainoksi".   Kieltämättä on ironista, että kristillistä konservatiivisuutta edustava taho käyttää vertauksena noitavainoja, joka on yksi kristillisen kirkon häpeällisimpiä lukuja.  Eräpolkukaan ei siis kiistä, että uskontonsa historiaan ovat kuuluneet väkivalta, sekä tasa-arvon ja ihmisoikeuksien polkeminen.

Kristillisdemokraatit ovat maahanmuuttovastainen puolue

Silmiini osui kristillisdemokraattien maahanmuuttopoliittinen ohjelma. Hämmästyin siitä erittäin positiivisesti, koska sehän vaikutti varsin järkevältä. Kun perussuomalaisten maahanmuuttopoliittiset linjaukset ovat varsin saman kaltaisia, niin perussuomalaisia nälvitään rasisteiksi ja maahanmuuttovastaisiksi. Kuka uskaltaa nyt ”heittää sen ensimmäisen kiven” ja alkaa nälvimään kristillisdemokraatteja rasisteiksi ja maahanmuuttovastaisiksi.

 

Ontuva Eriksson

Palaan eutasasia -keskusteluun, vaikka olen jo kirjoittanut aiheesta eikä minulla ole enää muuta sanottavaa kuin joitakin hajanaisia huomioita. Ikävää, että abortti ja eutanasia usein niputetaan yhteen, vaikka molemmissa on omat erityiskysymyksensä. Emme pääse mihinkään siitä, että usein puolustajat ja vastustajat ovat samoja ihmsiä.

http://tuokko.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/98434-tuokko-viel%C3%A4-...

http://tuokko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90807-tuokko-soraiselle-ja-alsiol...

Sortuvatko Kokoomusnuoret vihervasemmistolaiseen huuteluun?

Kokoomusnuoret lähettivät eilen 6.7.2016 Kristillisdemokraattien puoluetoimistoon foliohattuja. Syynä oli heidän mukaansa KD:n kansanedustaja Antero Laukkasen lausunnot Opetushallituksen tasa-arvo oppaasta sekä Päivi Räsäsen kirjoittama kirja.

Yrittäjävähennys ensi vuoden budjettiin

Yrittäjien ja itsensätyöllistäjien määrä on kasvanut jatkuvasti. Hallitusohjelman pienyrittäjien asemaa helpottavat kirjaukset on nyt saatava paperilta käytäntöön.

Hallitusohjelmassa toiminimille ja henkilöyhtiöille luvattu yrittäjävähennys ei ole vielä edennyt. Sen on ehdottomasti oltava mukana jo seuraavassa kehysriihessä, päätyen 2017 budjettiin.

Kiitos, haiseva lähimmäinen

Olen toiminut kristillisiä arvoja vastaan, enkä taida olla yksin. Sen on muututtava.

 

Usein ajatellaan, että hyvyys on puhtaan valkoista ja pahuus pimeää mustaa. Minkä väristä välinpitämättömyys on? Harmaata? Ehkä vähän vaaleanharmaata, emmehän ole välinpitämättömiä, emme vain ota kantaa. Pysymme hiljaa.

 

Luemme päivittäin uutisia siitä, miten Suomessa kohdellaan tänä päivänä kaltoin vanhuksia ja psyykkisesti oireilevia ihmisiä. Kohtaamme rakenteellista rasismia ja arjen rasismia. Näemme pahuutta lähellä ja kaukana.

 

Millainen on moderni Kristillisdemokraatti ?

Joulun pyhät ovat ohitse ja paluu arkeen edessä.

Itseäni askarruttaa suuresti kysymys siitä, millaisena suuri yleisö näkee ja kokee Kristillisdemokraatit puolueena. Millaisia mielestänne olemme ? Ihmisinä ja ihmisten muodostamana puolueena ?

Rohkeus rakentaa tulevaisuutta

Ikaalisissa järjestettiin Kristillisdemokraattien Eduskuntavaalien viikonloppu. Mielelläni olisin ollut mukana, mutta olin samaan aikaan töissä. Haluan hoitaa vastuuni ja työni parhaani mukaan ja siksi en perunut seurakuntamme ”Leirimuisteloa” tai jäänyt sieltä pois. Meillä oli lasten ja ohjaajien kanssa todella mukava päivä.

Sähköisessä mediassa uutiset ja viestit leviävät nopeasti. Vaikka olin pois Ikaalisista, sain kuvien ja tekstien välityksellä seurata tapahtumia.

Hulluutta on ehdottaa yleislakkoa "vaalikiimassa"!

Mitenkä saataisiin loppu yleislakko-puheille?

Näin vastasin Terho Anttolaisen, Nastolan KD-kunnanvaltuutetun kutsuun yleislakkoon:

"Ei missään tapauksessa yleislakkoa vaan kaikki kynnelle kykenevät kääriköön hihansa ylös ja tekisivät jotain hyödyllistä työtä. Mikään ei ole niin halpaa, ei tuotteet eikä palvelut ulkomailta, joiden ostamisella Suomi voidaan kaataa, kuten nyt jo on pitkälle tehty.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä