Politiikan hiekkalaatikolla - ajatuksia Lepakkoluolan uumenista

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Aamu alkoi rattoisasti. VR raiteilla, mustikkapuuroa auringonnousussa ja 13 minuuttia suomalaisen miehen rehellistä puhetta.

Aikamoinen rimanalitus. Tuntuu, että Timppa lampaineen leijuu nyt niin omassa erinomaisuudessaan, että järki lähti. Hullua nähdä omassakin puolueessa, miten valta vain sokaisee ihmisen. Äärimmäisen huonoa johtajuutta.

Rähmäinen poliittinen kulttuuri ei uudistu niin kauan kuin vanhat pitävät kiinni kahvasta. Voimia Tynkkynen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Bloggauksesi ilmentää ps-loisisuhdetta mediaan. Sehän on pelkkää persujen sisäistä viestintää. Te haukutte päivät pääksytysten mediaa myös tätä jota hyödynnätte ei vain keskusteluareenana kuten hyvä olisi vaan sisäisessä kommunikaatiossanne.
Te ette ole laittaneet tikun tikkua ristiin jotta teille syntyisi toimiva oma keskusteluareena. Turkkila on superlahjakas henkilö mutta ei käytä lahjakkuuttaan oman debattiareenan luomiseksi puoluetukituettuun lehteen.
Teille on tärkeää rehvastella maailmanomistajina ilmaismedioissa.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Taitaa olla niin,ettei siinä puoluetuietetussa lehdessä ole lupaa laittaa,mitään keskustelupalstaa esille..miksi keskusteltais,kun tämä
yksi ja ainoa..siis mies joka käyttää puolueestaan nimitystä minä,sanelee kaiken..puoluehallituksen päätöksiä myöten.Tynkkynenhän oli vain naiivi Soinikopio yritti saada näkyvyyttä Soinin konstein..kreikka ja maahan muutto
erottaminen oli vain ajan kysymys.Nyt vaan kaikki fiksummat persut eroamaan puolueesta..ei auta itku täällä,eikä muillakaan markkinoilla.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Hyvä keskustelupalsta kuten tämä on sidoksissa journalistiikkaan. Tämä on syntynyt journalistien kehittämänä ja journalistiseen traditioon ja tätä ylläpitävät journalistikoulutuksen saaneet henkilöt.
Jos Turkkila laittaisi lehteen mielenkiintoisia juttuja eikä pelkkää nl-tyylistä puolueliturgiaa se saisi lukijoita ja artikkelit saisivat pohtivaa kommentointia. Mutta ei. Fasisti ottaa fasisti ei anna. Jornalistiikka on fasistille vain porvarillinen traditio jota hyödynnetään ylimenovaiheessa fasistoiseen yhteiskuntaan jossa MV seisoo kultaisella jalustalla.

Käyttäjän KoivistoRaija kuva
Koivisto-Rasmussen Raija

Ketä haukkuu tätä mediaa? Ja miksi ei politiikassa voisi julkisesti käydä sisäistäkin viestintää? Yleisesti ottaen koko suomalaisesta poliittisesta kulttuurista puuttuu toimiva keskusteluareena, joka edistäisi läpinäkyvää, avointa ja vastuullista politiikkaa.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Vaarallisesti sytytetty ja väärin sammutettu. Täydellisen epäonnistumisen ainekset.

Käyttäjän KoivistoRaija kuva
Koivisto-Rasmussen Raija

Epäonnistuminen lähtee äärettömän huonosta johtajuudesta. Pelolla johdettu politiikka ei ole tervettä politiikkaa.

Tuntuu, että itse kukin puolue kärsii todellisten valtiomiesten puutteesta.

Toimituksen poiminnat